Karakteristieke

Vakantiewoningen

in de Achterhoek

Karakteristiek overnachten in een vakantiewoning in de Achterhoek

Dompel jezelf onder in de rijke natuur van de Achterhoek en overnacht in een prachtig vakantiehuis dat de unieke sfeer van deze streek ademt. Verschillende accommodaties in deze omgeving zijn kleinschalig opgezet en laten je ontdekken wat de regio bijzonder maakt: een lange geschiedenis, contact met de natuur en een bourgondische sfeer. Deze vakantiewoningen zijn vaak in handen van echte locals, die jou alles willen vertellen over deze bijzondere streek. Zo leer je niet alleen over de beste wandelroutes of vaartochten, maar ook over streekwinkels die je moet bezoeken en bijzondere musea in de omgeving. Op deze manier duik je echt in het Achterhoekse leven.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

De voordelen van een vakantiewoning in de Achterhoek

Wil je op vakantie van net zoveel rust en ruimte genieten als thuis? Dan is karakteristiek overnachten in een vakantiehuis de juiste keuze. Hier ben je van alle gemakken voorzien, van een eigen slaapkamer en badkamer tot een woonkamer en keuken. Sluit de avonden in je vakantiewoning sfeervol af door samen te proosten op een geslaagd verblijf of maak 's ochtends een luxe ontbijt klaar om de dag heerlijk te starten. Er zijn vakantiewoningen voor ieder gezelschap, van luxe villa's tot knusse boshuisjes voor twee.

Vakantiehuizen met een verhaal

De Achterhoek blijft je verbazen. Dat ontdek je wanneer je besluit karakteristiek te overnachten in een van de vakantiehuizen in deze streek. Misschien slaap je wel in een boerderij die is omgetoverd tot vakantiewoning. Of droom je juist van een vakantie in een monumentaal pand in een Hanzestad? Overnachten aan de rand van een wijngaard, in een rustiek huisje in het bos of juist in een oude hoeve: aan karakteristieke slaapplekken geen gebrek in deze prachtige regio.

De ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie in de Achterhoek

Wil je vooral de bossen, beekjes en weides van de Achterhoek beter leren kennen? Dan slaap je perfect in een boshuisje in de natuur. Voor een culturele vakantie is het juist slim om een vakantiehuis in een van de steden van de regio te boeken. Natuurlijk kun je ook op culinaire ontdekkingstocht gaan, van een lokale wijnproeverij tot een bezoek aan een theetuin. Dat doe je door een landelijke locatie uit te kiezen, waar je ziet hoe boeren en tuinders voor alle regionale specialiteiten zorgen.