Karakteristieke

Bed & Breakfasts

in de Achterhoek

Karakteristiek overnachten in een Bed & Breakfast in de Achterhoek

Stille bossen met kabbelende beekjes, sfeervolle dorpen die rechtstreeks uit een boek lijken te komen of glooiende akkers: je ontdekt het in de Achterhoek. Geniet op een authentieke manier van deze streek door hier karakteristiek te overnachten. Deze omgeving kent verschillende bed & breakfasts waar je warm onthaald wordt. Proef die typisch Achterhoekse gastvrijheid en krijg tips van de eigenaren, die deze streek als geen ander kennen.

Hoe je je vakantie ook in wilt vullen, er is altijd wel een bed & breakfast die op je wensen aansluit. Geniet van de lokale specialiteiten of laat je juist verrassen door de lokale cultuur. Vanuit je kamer kijk je uit over de natuur of juist over het bruisende hart van een van de Hanzesteden. Deze streek is echt zijn eigen paradijsje, dat je het beste verkent wanneer je in een authentieke accommodatie overnacht.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Bed & breakfasts met een verhaal

Een accommodatie kan zoveel meer bieden dan gewoon een bed om in te slapen. De verschillende bed & breakfasts in de Achterhoek hebben allemaal iets unieks. Zo overnacht je in een monumentaal pand, waar je direct meer leert over de lokale geschiedenis. Misschien droom je juist van een ontspannende vakantie op het platteland. Boek dan een verblijf bij een van de karakteristieke boerderijen in de streek. Slapen in een statig landhuis of juist met zicht over een boomgaard? Het kan allemaal wanneer je besluit om karakteristiek te overnachten in deze regio.

Speciale voorzieningen tijdens je verblijf

Iedereen is uniek. Daarom hebben alle verblijven in de Achterhoek ook iets unieks te bieden. Ga voor een vakantie vol luxe en verblijf bij een bed & breakfast met sauna. Zo warm je heerlijk op na een lange wandeling door de Achterhoekse bossen. Droom je juist van een kamer met uitzicht over het water? Verschillende accommodaties liggen prachtig aan een meer of beek. Ook bestemmingen geschikt voor kinderen horen bij de opties, net als huisdiervriendelijke accommodaties.

Verken de omgeving

Karakteristiek overnachten gaat gepaard met de leukste activiteiten in de Achterhoek. Bezoek lokale wijngaarden voor een wijnproeverij, ontdek gezellige streekwinkeltjes of proost op een geslaagde vakantie tijdens een bezoek aan een theetuin. Vanuit je karakteristieke bed & breakfast bereik je makkelijk de mooiste musea in de omgeving, maar ook statige kastelen. Van natuur tot cultuur en lekker eten, je ervaart het allemaal wanneer je karakteristiek komt overnachten bij de Achterhoek.