Karakteristieke

Groepsaccommodaties

in de Achterhoek

Karakteristiek overnachten in groepsaccommodaties in de Achterhoek

De Achterhoek is een streek die je samen wilt verkennen. Hier beleeft iedereen de vakantie waar hij van droomt, of je nu rustige wandelingen door de rijke bosgebieden maakt of juist door de historische steden struint. Neem daarom je familie, vrienden of collega's mee voor een onvergetelijke tijd in een groepsaccommodatie in deze streek. Iedere accommodatie heeft weer zijn eigen charme, van een oude boerderij met een weids uitzicht tot een statig landhuis dat over weelderige tuinen uitkijkt. Karakteristiek overnachten is hier altijd mogelijk, op locaties met een verhaal. Overdag ontdek je alles wat de Achterhoek te bieden heeft. Bezoek sfeervolle landwinkels, ontdek de kastelen in de omgeving of kijk je ogen uit bij een museum dat in het teken staat van de Achterhoekse cultuur.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Een accommodatie voor iedere groep

Elke groep heeft zo zijn eigen wensen. Misschien gaat er in jullie ogen niets boven de gezelligheid die een grote slaapzaal biedt. Ben je juist op zoek naar een groepsaccommodatie met meer privacy? Boek dan een locatie met meerdere een- of tweepersoonskamers. Dankzij de uitnodigende gezamenlijke ruimtes, zoeken jullie elkaar toch makkelijk op. Geniet van een uitgebreid ontbijt aan de lange eettafel of vul de avond met goede gesprekken in de warme zitkamer. In de zomer geniet je volop van de ruime tuin, die bij vrijwel alle groepsaccommodaties is inbegrepen.

Van landelijke tot stedelijke locaties

De Achterhoek is een streek met veel gezichten. Enerzijds zijn er de oude Hanzesteden, met monumentale panden, bruisende cafés en rustige parken. Enkele karakteristieke groepsaccommodaties liggen in het hart van de stad. Hier dompel je jezelf onder in de lokale geschiedenis, terwijl je iedere dag een ander avontuur beleeft. Ben je juist op zoek naar de rust die deze streek te bieden heeft? Karakteristiek overnachten op een landelijke locatie kan natuurlijk ook. Slaap aan de rand van een wijngaard, bij de boer of in een knus boshuis.

Speciale voorzieningen

Iedereen is welkom in de Achterhoek. Daarom is het mogelijk om een groepsaccommodatie te boeken met speciale voorzieningen voor jouw gezelschap. Dat kan een rolstoelvriendelijk verblijf zijn, maar ook een locatie waar huisdieren welkom zijn. Gaan er kinderen mee? Vind dan een karakteristieke locatie met genoeg voorzieningen voor de allerkleinsten, van campingbedjes tot een speeltoestel in de tuin. Deze voorzieningen maken karakteristiek overnachten in de Achterhoek mogelijk voor iedere groep.