Meerdaagse

Arrangementen

in de Achterhoek

De Achterhoek is groot genoeg om meerdere dagen van deze streek te willen genieten. Waar je de ene dag volop in de rijke natuur duikt, staat de volgende dag misschien wel in het teken van musea bezoeken of Hanzesteden verkennen. Daar heb je alle tijd voor wanneer je besluit om een van de meerdaagse arrangementen te boeken. Verblijf, activiteiten en een diner: je hoeft nergens aan te denken en kunt voor een scherpe prijs in deze prachtige omgeving verblijven.

Deze arrangementen hebben allemaal dezelfde basis: een sfeervolle accommodatie waar karakteristiek overnachten gegarandeerd is. Dit zijn locaties met een eigen verhaal, die je de unieke sfeer van de Achterhoek laten proeven. Ontdek het zelf wanneer je de verschillende arrangementen in de Achterhoek bekijkt.

Filteren

Filter op:

Wissen

Luxe extra's bij een arrangement

De Achterhoek staat bekend als een streek vol avontuur, cultuur en heerlijk eten. Dat ontdek je wanneer je de verschillende arrangementen bekijkt. Zo is het mogelijk om een pakket te boeken waar een uitgebreid diner bij is inbegrepen. Geniet van vers wild dat rechtstreeks uit de Achterhoekse bossen komt, geserveerd met overheerlijke wijn. Droom je juist van een bezoek aan een theetuin of wil je een activiteit ondernemen in de natuur? Ook hier zijn passende arrangementen voor te vinden, zodat je de dagen op jouw manier vult. Ontdek de wandelarrangementen of laat je verrassen door een gravelarrangement.

Ontdek de verschillende accommodaties

Het is mogelijk om voor ieder gezelschap een arrangement te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in een karakteristieke groepsaccommodatie. Hier heb je alle ruimte om samen met een grote groep van het plattelandsleven te genieten. Heb je liever meer plek voor jezelf? Dan is een van de luxe vakantiewoningen een goede optie. Overnacht in een monumentaal pand of in een sfeervol boshuis. Verschillende arrangementen maken deze unieke overnachting mogelijk. Ook meerdaagse verblijven bij de locals horen bij de opties, bijvoorbeeld in een bed & breakfast.

Je eigen arrangement samenstellen?

Soms vraagt een verblijf in de Achterhoek om maatwerk. Misschien heb je iets speciaals te vieren of ben je op zoek naar een weekend vol teambuildingactiviteiten. In dat geval is het ook mogelijk om een arrangement op maat te laten maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan de brochure aan of neem contact met ons op voor jouw karakteristieke meerdaagse arrangement.